Όροι χρήσης & Προυποθέσεις

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στις τιμές των προιόντων περιλαμβάνεται και ο αντίστοιχος ΦΠΑ (0-24%) Οι τιμές των προιόντων είναι σε ευρώ. Η πληρωμή των προιόντων πρέπει να γίνεται μέσα σε 7 ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ακυρώνεται η παραγγελία. Αν ο αγοραστής επιθυμεί να παραλάβει τα προιόντα από το κατάστημα ή να πληρώσει με αντικαταβολή θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μέσα σε 7 ημέρες από την παραγγελία.
Τα προιόντα θα αποστέλλονται μέσα σε 48 ώρες από την πληρωμή ή την επιβεβαίωση της παραγγελίας (εξαιρούνται οι Κυριακές και οι επίσημες αργίες). Τα ακυκλοφόρητα νομίσματα που είναι από μασούρια μπορεί να έχουν μικρές διαφορές στο χρώμα ή μικρές γρατζουνιές (που προκλήθηκαν στο νομισματοκοπείο) οι οποίες δεν υποβαθμίζουν την ποιότητα του νομίσματος.
Τα ακυκλοφόρητα χαρτονομίσματα μπορεί να έχουν διαφορετικό σειριακό αριθμό από αυτόν της φωτογραφίας. Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος, μπορεί να επιστρέψει το αντικείμενο μέσα 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται κατόπιν ελέγχου του αντικειμένου από εμάς.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προιόντα είναι ελεγμένα για την ποιότητα και γνησιότητα από την εταιρεία μας Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προιόν μπορεί να γίνει επιστροφή σύμφωνα με τους όρους χρήσης.

Καλάθι αγορών